Disclaimer

Disclaimer Striptiek

Kortingbox is een intiatief van Media Vision Belgium. Op deze website vind je aanbiedingen, acties en kortingscodes van onze performance based partners. Wij doen er alles aan om de juiste informatie te plaatsen toch kan het zijn dat sommige aanbiedingen en kortingen niet werken zoals verwacht.

Bezoekers van Kortingbox.be of ontvangers van onze nieuwsbrief gaan akkoord met hierna genoemde voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen.

Het kopen van producten en/of diensten
Er kunnen geen artikelen gekocht worden op striptiek.tv. Gebruikers worden via striptiek doorgeleid naar partnersites en gaan pas daadwerkelijk over tot transactie bij de winkel of webshop zelf. Daardoor is striptiek niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die is toegebracht door het bestelde product/dienst aan de gebruiker.

Foutieve informatie
De promoties die op striptiek vermeld staan kunnen informatie bevatten over onder andere kortingspercentages, levertijden en verzendkosten. Wij streven ernaar enkel juiste informatie te verstrekken via striptiek.tv, maar wij kunnen niet garanderen dat een actie daadwerkelijk werkt en/of de voorwaarden (nog) kloppen. Striptiek is niet aansprakelijk voor welke vorm van schade ook die op welke manier dan ook is ontstaan bij de gebruiker door een bezoek aan/ en of het gebruik van informatie van striptiek.tv.

Intellectueel eigendom
Striptiek.tv beroept zich op het Belgisch recht met betrekking tot deze website. Dit houdt onder andere in dat er op de inhoud en vormgeving van deze website auteursrecht en databankenrecht rust en deze niet zonder meer mogen worden overgenomen. Deze mogen ook niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden zonder expliciete toestemming. Stritptiek.tv en de organisatie mag op geen enkele onrechtmatige wijze schade worden toegebracht, zulks ter beoordeling van striptiek.tv

Klachten over kortingbox.be
Heb je een klacht over striptiek.tv? Laat dat ons weten via mail info@striptiek.tv Klachten worden enkel in behandeling genomen door ons indien deze duidelijk geformuleerd zijn en naam en adres gegevens compleet worden genoemd. Wij streven ernaar om je klacht binnen 15 werkdagen te behandelen.

Wijzigingen
Striptiek.tv behoudt zich het recht voor zich om reeds genoemde voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen op ieder moment te kunnen wijzigen.